Stammeshaus.com

Informatie over Stammeshaus.com

Stammeshaus.com is het bedrijf van Ab Stammeshaus. Hij is geboren en getogen in Amsterdam, maar verruilde na 40 jaar de hoofdstad voor het dynamische Rotterdam en vond werk in Den Haag in de politieke arena.

Hij is de webmaster van de Fietsersbond in Utrecht en was eerder ruim 7 jaar webmaster van de landelijke website van de politieke partij D66. Naast deze vaste werkzaamheden heeft hij op persoonlijke titel verschillende andere websites gemaakt en internet-oplossingen van verschillende aard ontwikkeld. Deze werkzaamheden zijn bedrijfsmatig ondergebracht in Stammeshaus.com.

Op het internet zijn een schat van tools voorhanden die gebruikt kunnen worden bij uw aanwezigheid op internet. Het Content Management Systeem 'Movable Type' kan effectief worden ingezet voor het beheer van de website. Stammeshaus.com bouwt websites die eenvoud uitstralen en makkelijk te beheren zijn.

Stammeshaus.com heeft door deze ruime en brede ervaring een goed ontwikkelde visie op internet als communicatiemiddel en kan met ook uw bedrijf met heldere en practische adviezen van dienst zijn. De bedrijfsfilosofie van Stammeshaus.com is gericht op een samenwerking op persoonlijke en vriendschappelijke basis, met een zakelijke grondslag.

Stammeshaus.com kan totaaloplossingen op het gebied van moderne communicatie bieden zonder veel poespas. Wilt u meer weten? Kijk dan bij de webprojecten, waar verschillende presentaties te vinden zijn van activiteiten.

Heeft u een vraag of een opmerking? Aarzel dan niet contact op te nemen via het e-mailformulier.

Vriendelijke groet!

Ab Stammeshaus

Stammeshaus.com is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 24353011. Stammeshaus.com is BTW-plichtig onder nummer 742.27.385
Now what might you ask, is a 'Trendmonger'. Well a trendmonger is a person who dreams up a trend. (FZ)